Fotoshoots vanaf € 50,−

De bepaling van de locatie van een fotoshoot gebeurt in overleg.

Voor een fotoshoot tot ongeveer 4 personen reserveer ik minimaal een uur.

Een shoot met bijvoorbeeld 6 personen, of met jonge kinderen, duurt meestal wat langer.

De fotoshoot kan zowel overdag, ’s avonds, als in de weekenden (zonder extra kosten) plaats vinden. Heb je bepaalde wensen, thema´s, dan pas ik de shoot daarop aan.

Solo

Zowel portret foto's als in het geheel. Keuze uit meerder decors en zowel binnen als buiten, tussendoor omkleden mag. Zo worden de foto's zeer divers en geschikt voor allerlei doeleinden. Zakelijk voor een website maar ook om je van de beste kant te laten zien op LinkedIn of Facebook. Ook te gebruiken om je in te schrijven bij een casting- of modellenbureau, sollicitatie maar ook altijd leuk om cadeau te doen aan je partner, ouders of gewoon voor jezelf.

Familie

Wanneer jullie besluiten om een familiefoto te laten maken is het leukste aspect hiervan dat de pret eigenlijk al vóór de shoot begint. Jullie kunnen namelijk nadenken over de verschillende poses voor op de foto’s en welke kleding jullie gaan dragen!

De mooiste gezinsfoto’s ontstaan als de kleding van alle gezinsleden op elkaar is afgestemd. Twijfel je over jullie kledingkeuze, neem dan even contact met me op.

Kinderen

Voor een kindershoot nemen we rustig de tijd, zodat je kind zich kan ontspannen. Die ene foto komt dan vanzelf ineens voorbij. Dit hoeft niet perse de breedlachende versie te zijn. Soms is een serieuze of dromerige blik juist karakteristiek voor jouw kind. Het mooist is om de kleding heel eenvoudig te houden. Een zwart of wit T-shirt of hemd is precies goed, maar ook blote schouders zijn mooi.

Kinderen van één en twee jaar vormen vaak de grootste uitdaging. Natuurlijk heb ik zo mijn trucjes om in te zetten: verleiden werkt beter dan forceren. Vaak kunnen ouders zelf aardig inschatten of hun kind enigszins op een plekje te houden is. Mocht het echt niet lukken, dan denken we samen na over een oplossing.

Zwangerschap

Zwangerschap is zonder twijfel een bijzondere tijd. Een periode van negen maanden waarin jij je voorbereidt op een nieuwe fase in je leven. In verwachting van je zoon of dochter, of verwacht je zelfs een tweeling? Je buik is het mooist rond 32 tot 33 weken dus als je denkt aan een zwangerschapsshoot, kun je daar rekening mee houden.

Wees van tevoren niet bang of bezorgd of je wel fotogeniek genoeg bent en hoe je moet poseren of ervoor moet zorgen dat je een beetje leuk op de foto staat. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt.

Dieren

Ben je ook zo gek op je kat, hond, paard of een ander dier? Laat dan aan een ander zien waar je trots op bent door middel van mooie foto´s! Je bent bij mij aan het goede adres.

Honden fotoshoots kunnen het hele jaar door plaats vinden, zowel in de natuur als binnen, met een achtergrondkleur naar keuze.

Katten fotoshoots kun je het beste bij je thuis laten plaatsvinden.

Paarden fotografie. Kies een mooie omgeving, een laan met bomen in het bos, bij een koolzaadveld of een mooi weiland.  Van te voren, poets het tuig en zorg voor iemand die de aandacht van het paard kan trekken bij het maken van de foto´s.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om samen met je huisdier op de foto te gaan.

 

Géén nabestellingen nodig.

Binnen twee weken krijg je een link per mail naar Pixieset. Daar staan de door mij geselecteerde en bewerkte foto´s met logo. Vandaar maak jij je eigen keuze. Met een nieuwe link naar Pixieset  ontvang  je de door jou gekozen foto's in hoge resolutie en zonder logo. Met een pincode kan je ze downloaden. Eventueel kun je de foto´s ook op een DVD krijgen (extra kosten € 4,00).

Alle de door mij geselecteerde foto´s worden bij mij professioneel bewerkt.

Heb je speciale wensen voor het bewerken, geef het aan en dan zal ik de foto voor je aanpassen en bewerken zoals jij het graag wil. Dit kan van alles zijn. Correcties, kleuren, creatief met toevoegingen etc. 

 

 

 

Bij het maken van een afspraak geef je toestemming om de foto’s te mogen gebruiken voor eigen promotie van mijzelf.

Dit kan bv zijn: plaatsing op websites, drukwerk en inzending voor fotowedstrijden. Wil je dit niet geef dit dan aan!