Zakelijke fotografie

Persoonlijke, sfeervolle en karakteristieke bedrijfsfotografie.

Wist jij dat de meeste mensen bijna niets meer lezen op internet en alleen nog maar ‘plaatjes kijken’? Als het plaatje dan echt interessant is, dan heeft het hun aandacht en kijken ze verder. Dat betekent dus dat het heel belangrijk is dat jouw bedrijfsfoto’s zo goed zijn dat ze de aandacht trekken! Goede bedrijfsfotografie zorgt daarvoor.

Reclamefotografie

Een belangrijk onderdeel van bedrijfsfotografie is natuurlijk reclamefotografie. Hiermee bedoel ik de foto’s die gemaakt worden voor een nieuwe website of van een nieuw product, met als doel om te gebruiken in je communicatie middelen. Goede reclamefoto’s zijn makkelijk te herkennen, want ze zorgen ervoor dat je ze ziet. Daarbij is het ook heel belangrijk dat jouw reclamefoto’s passen bij jouw bedrijf! Natuurlijk help ik, als jouw fotograaf, daarin mee en verzinnen we samen wat de beste foto’s zijn voor jouw bedrijf en doelen.

Zakelijk Portret

Naast reclamefoto’s zijn ook zakelijke portretfoto’s een belangrijk onderdeel van bedrijfsfotografie. Met een goede zakelijke portretfoto kun je namelijk beter een persoonlijke connectie maken met je klanten en netwerk. Daarnaast kom je ook professioneler over en dat geeft vertrouwen. Zakelijke portretfoto’s kun je niet alleen op je Social Media kanalen gebruiken, maar zijn juist ook heel goed om op je website te gebruiken!

Productfoto’s

Ook voor productfotografie kan je bij mij terecht.

Wil je dat de foto’s ‘uitgeknipt’ worden zodat er eenvoudig een andere achtergrond achter geplaatst kan worden? Of moeten er nog oneffenheden weggewerkt worden? Geen probleem. Aangezien ik volledig op de hoogte ben van de meest recente Photoshop technieken zorg ik dat het product er op zijn best uit komt te zien.

Geen probleem als je de producten niet kan komen brengen. Met behulp van een mobiele fotostudio kan ik ter plekke de producten fotograferen.

Voor meer en vrijblijvende informatie vul het contactformulier in en ik probeer binnen 1 dag te reageren.

Berkel - snijmachine - fotografie - zakelijk - metha eikens